Markiser Sollentuna

Experten på Solskydd | 08-603 11 00

Markistyper

Det finns flera varianter av markiser, varav den första man tänker på ofta är fönstermarkisen. Fönstermarkiser är bra på att reglera ljusinsläppet, hålla rummets temperatur på en behaglig nivå och skydda möbler och trägolv mot blekning från solens instrålning.

Dessutom ger fönstermarkiserna fastigheten ett helt nytt utseende och kan vara fördelaktiga vid en försäljning. Vi både säljer och monterar fönstermarkiser i Sollentuna, vilket innebär att du för egen del inte behöver bekymra dig om någonting. Produkterna väljer du naturligtvis själv, men de du köper från oss håller alltid en genomgående hög kvalitet.

Terrassmarkiser är ständigt populära och kan användas för att skydda mot såväl sol och värme som regn och rusk under sommarhalvåret. I kombination med en terrassvärmare kan du även förlänga utomhussäsongen.

Även terrassmarkiser finns i många olika utföranden. De kan exempelvis vara fristående eller, vilket är vanligare, monteras på husvägg för att enkelt kunna fällas ut efter behov. Oavsett vilken markis du väljer går det välja mellan motorstyrning eller manuell vev. Storleken på markisen eller markiserna anpassas efter din fastighet och dina önskemål om färg och typ. Bästa valet när du ska köpa markiser i Sollentuna